anunci contra veure i conduir


El concepte de l'anunci no m'agrada gaire però l'efecte en les fotos es genial.
Agencia: Lua Branca, São Paulo, Brazil

estalvi espai

Una bona idea si tens una paret prou gruixuda!!!

ork posters

És una web on es venen posters però són genials!!! Són de diferents ciutats amb el seu contorn, ho podriem fer per BCN. M'ho pensaré per algun regal, crec que es una idea genial!!
http://orkposters.com

Peter Pavlov

Barreja conceptes i tipografia m'agrada!
http://www.flickr.com/photos/petarpavlov/

marta i david

I es van casar!!!! je je
Una gran boda, els nuvis estaven radiants! Molt guapos els dos! i el lloc del banquet, estava al costat de Caldetes amb unes vistes al mar fantàstiques!
Enhorabona als nuvis i no podem esperar a veure les fotos!!!

tracy chapman

Gran cantant que em va presentar el Javi fa molts anys i des de llavors no he pogut desenganxar-me.
Escric per dir-vos que el 10 de novembre treu nou disc "Our Bright Future", no ens el perdrem!

comença un nou curs

Ahir va ser la primera classe a l'escola Massana i no va estar del tot malament, tot i que anava una mica amb peus de plom!
Em vaig entussiasmar tant que el professor ens va proposar que podiem assistir a una classe de infografia i avui hi torno per veure que tal.
No sé nois, ja us aniré informant de les meves evolucions i a veure si a la 4 va la vençuda i me la trec de sobre!!!

jornada de portes obertes LFG

El diumenge 21 de setembre varem celebrar la Jornada de Portes Obertes de La Farga Group. És el penúltim dels actes que es celebraran per conmemorar els 200 anys de l'empresa i va ser una gran festa!
Crec que tothom s'ho va passar molt bé i era una passada veure com els avis explicaven als seus fills i nets com era la seva feina llavors i el gran canvi que havia fet l'empresa.
Vam celebrar un dinar multitudinari en el que erem 1.150 persones!
En definitiva va ser una gran festa!

bolets i mores

El divendres passat, just ara fa una setmana, vam anar a Sant Joan de les Abadesses, i ens hi vam passar 5 dies! Això és un pont i la resta son tonteries!
Ens ho hem passat pipa i em gaudit dels avis que és el millor.

Jo tinc la gran sort de tindre'ls els 4 i estic encantada!
Vam poder gaudir de la seva companyia i de les històries que ens expliquen dels seus temps de joventut.
Però el que més ens va agradar va ser poder anar a buscar bolets i trobar-ne un futimer, però només alguns poquets eren bons. La cosa anava de la següent manera:
- Montse aquest bolet és bo?
- No

Aquesta resposta es va donar moltíssimes vegades i es va convertir gairebé en un himne!
També vam poder collir mores, bé, les vaig collir jo. Tot un cabàs que es diu ràpid però del que en van sortir 9 pots de mermelada feta per l'àvia!
Ens ho hem passat tan bé, que tornarem segurament el cap de setmana del 4 d'octubre així que si us hi voleu apuntar esteu convidats!
boscos de Santigosa
Beget, excursió amb l'avi que està petitó al costat del poste!
L'aviote
L'àvia
la Montse!!!! vam aconseguir fer-li una bona foto al final!
una papallona preciosa que es va estar 5 min quieta perquè li fes fotos!

escola massana

Buff, tans anys... Doncs tinc noticia, que farà contents als pares i al marit! Avui m'he matriculat de l'assignatura que em faltava per acabar la carrera! Doncs, sí, al final la Millaray m'ha convençut i mira.
Tot i que fa ja 5 anys que treballo en aquest camp (com passa el temps) i 8 que vaig començar la carrera, he decidit que les coses s'han d'acabar, que sino... I mira matriculada estic.
Així que els dijous per la tarda estaré per l'escola!
L'únic defecte és que he descobert que també em falten 7 crèdits de lliure elecció, així que ara toca mirar quins cursos faig!
La tornada al cole als 30!

barbara barbantini


Dissenyadora italiana que crec que és interessant, de vegades l'imatge que dona és una mica tràgica, però en el fons crec que és un concepte romàntic.
Per mi el millor els complements.
Us deixo la web:
http://www.puella.it/

zoe bradley


No és un estil que m'interessi en excess, però crec que és molt original. Tinc algunes experiències dissenyant aparadors i no és fàcil ser original i aquesta noia crec que ho és.
http://www.zoebradley.com/

la cinquena


Doncs sí, aquests són la Mati i el Kenneth i va ser la cinquena boda de la temporada, ja només en queden 2!!
Ens ho vam passar molt bé. Vaig poder veure l'escola de les Teresianes per dins, amb alguns detalls de Gaudí, i després el lloc del banquet ens va agradar molt, Sant Marçal, a Cerdanyola. Un castell molt maco al costat de Barcelona.
La sorpresa va vindre amb el càtering que era de l'Ester Conde i a la que vam poder saludar un momentet.
Bé, en definitiva ens ho vam passar bé tot i només conèixer a una altre parella.

diada



La diada va passar tranquilament, el més destacable és que per la tarda vam anar amb bicing per intentar anar a pendre alguna cosa per la illa, però semblava que tothom havia tingut la mateixa idea!! Tot estava a tope!
Al final vam acabar tornant a casa i vam descobrir que després de fer la modificació del tram han fet unes parcel·les per que els jubilats puguin plantar els seus hortets. Una gran idea!

el pueblo en el que nunca pasa nada

Aquesta web és una passada

http://www.elpuebloenelquenuncapasanada.com/

És d'un poblet que només té 12 habitants, però està supercurrada, us recomana una mica de paciència perquè val la pena veure-la sencera.

hortet postvacances

Aquests dies de vacances han estat genials, però patia una mica pel meu jardinet....
Aquí està el resultat! Algunes han patit, sobretot les tomaqueres, però la resta s'ha mantingut i a més a més hem tingut la sorpresa de que un girasol comença a treure el cap!!!!!! Oeeeee
Us deixo unes fotos.
Per cert, gràcies als jardiners de vacances, l'Alberto i la Inka!

penjadors

Creats per Haseform a Alemanya. Genials!

space invaders

No ho he pogut evitar... M'encantava jugar a aquest joc! Costa uns 25 euros

fixa!

A vegades no saps perquè serveixen els utensilis de cuina. Més clar l'aigua!

migros




Crec que són magnífics, és una cadena Suïssa.

tve

Si heu vist la televisió aquesta setmana us n'haureu adonat que la 1 ha canviat la seva imatge corporativa. El canvi el trobo molt positiu i l'ha realitzat l'agencia SUMMA (la web ja estava abans lincada del blog, així que tinc bon ull!).
L'únic que m'agradaria criticar són les mosques (el símbol que ens diu constantment quina es la nostra cadena). No m'agraden gens i molesten molt. Bé és la meva humil opinió.

stairCase

Dissenyat per Danny Kuo, senzill però molt útil!

carluccios wine

Elegant, molt elegant

10 coses

És una iniciativa que he vist en d'altres blogs i m'agrada.
Proposo que digue'm 10 coses que ens han agradat de les nostres vacances, així recordarem lo positiu i no que ja hem tornat a treballar.
1.- la caminata fins a la xocolateria de Bollvir, unes 3 horetes caminant, però que van tindre una bona recompensa
2.- tornar a llegir Los Pilares de la Tierra, sempre m'enganxa una barabritat. Ara estic amb la continuació
3.- jugar al Mario Kart i guanyar alguna cursa, impensable fa unes setmanes!
4.- pendre el sol amb la nostra butaca al jardí, només escoltant els ocellets
5.- jugar al Trivial amb el Javi i gunyar-lo!!!!
6.- descobrir el forn de Bollvir, excellent coca de xocolata ;)
7.- visitar a la tia Maria a Llívia, va estar tan contenta...
8.- collir les fruites i les flors que ens donen el jardí de Puigcerdà (tot i que ens van robar les groselles!)
9.- veure els focs artificials sentats els dos en les cadires al jardí i passant una mica de fred
10.- la gran boda de l'estela i el joan, ens ho vam passar tan bé...
Bé, us animo a tots a fer-ho!

últim dia de vacances

Bueno, ahir va ser l'últim dia de les vacances, però va passar força bé, gràcies a la ressaca de felicitat que duiem del dia anterior amb la superboda.
Aquí us deixo una foto del ram que em van regalar (són les cales taronges, ja que les blanques estaven en els centres de taula).
També us ensenyo les flors que em van regalar per ser testimoni!
Vaig sortir ven florida de la boda!!! je je
Destacar de l'últim dia de vacances que vaig agafar el Bicing per primera vegada i em va agradar molt. Vam anar de casa a Maria Cristina i tot alguna petita pujada no van haver-hi més problemes. Repetirem!

estela i joan

JA S'HAN CASSAT!!!!!!!!!!!! Va ser un dels millors dies de la meva vida! Que ja és dir! Tot va sortit rodó i, com va passar amb la meva boda, la pluja no va fer acte de presència, tot i que va estar molt justet.
El dia va começar amb molts nervis, que si arribem tard, que si no trobem aparcament... Però un cop vam ser al Maricel tot va anar rodó. El nuvi estava guapissim i que dir de la nuvia! Espectacular, mira que l'Estela és guapa, però és que ahir estava.... buf no tinc paraules, esplèndida! i com sempre el millor de tot, el somriure que lluïa, que no va desapareixer en tot el dia (no vull pensar en les tiretes que tindrà avui!).

La ceremònia va ser molt senzilla però emotiva, el Javi i el Cosí, van llegir uns textes preciosos i haig de dir que a l'hora de fer l'entrega dels anells, com que era una de les testimonis i estava a primera fila, em vaig emocionar i alguna llagrimeta va caure. És que fa uns mesos era tan impensable que això pases, i em va agradar tant!!!
Després de la ceremònia i de que caiguessin tonelades i tonelades de confeti, arrós, llenties, mongetes..., vam anar cap al Margalló, el restaurant.
Vam haver d'esperar una estona fins que van arribar els nuvis, ja se sap que les fotos tarden! Però l'entrada va ser espectacular!!! Van entrar tocant amb la banda de música al final de tot! Xulissim i tots ens vam quedar amb la boca oberta.
El dinar va començar una mica tard, però gràcies a l'aperitiu no vam patir gaire. Je je El dinar molt bó però cal destacar el postre, el pastís va ser excepcional, impressionant!!!
Va tocar el torn dels regals i tot i que en van repartir forces no es va fer llarg, va ser molt emotiu i la música va acompanyar perfecte!
Però el millor de tot va ser que els nuvis em van regalar una meitat del ram de la núvia!!!! Guau, quina emoció, quanta felicitat, em vaig quedar de pedra i superemocionada, una plorera després... Gracies mils, em va fer moltíssima il·lusió i em vaig sentir... No tinc paraules per descriure-ho.
Per últim però no menys important, va vindre el ball i la festa, juntament amb l'Eva vam ballar a tope i ens vam riure moltíssim. Un molt bon discjockey!
Després vam anar a La Cava i tot i que erem menys ens ho vam passar igual de bé. Vam estar-hi unes 2 horetes més que no esta gens malament!

Per últim dir que ens ho vam passar superbé, enhorabona als nuvis, als pares dels nuvis (a l'Angelines i al Seve sempre els he tingut molt apreci, però és que els pares del Joan és fan estimar moltíssim, els 4 són molt bona gent), a l'Eva i al David i als amics de Sitges que sempre ens fan sentir com de la colla!
Un dia que costarà d'oblidar i que vam disfrutar moltíssim! VIVA LOS NOVIOS!!!!!!!!!!!!