gauss

"Un any després del llançament de les bombetes d'estalvi d'energia, Gauss ha començat a produir bombetes LED i d'il luminació basant-se en les tecnologies del futur. Un bon producte sense un embalatge adequat és com una ciutat sense embussos de trànsit.
En base a la temperatura de color de les caixes es divideixen en freds, càlids i neutres. La quantitat de Diods es visualitza també. Bombetes i llums són com la parella feliç - sempre junts, però que necessiten diferents tipus de roba. Tot és clar i net.
Els membres de la gran familia LED ja s'han establert a tots els supermercats."
Dissenyat per Fastway

“One year after the release of energy saving bulbs Gauss has begun to produce LED bulbs and lighting based on future technologies. A good product without appropriate packaging is like a city without traffic jams or the President without twitter.
On the basis of color temperature the package boxes are divided into cold, warm and neutral. The quantity of diods is visualised too. Bulbs and lamps are like the happy couple — always together, but need different clothes. Everything is clear and clean — no ideal homes and “New!” signs.
The big LED family members have already settled all over the supermarkets."
Designed by Fastway


Related Posts



3 comentarios:

Pere Saguer dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
Pere Saguer dijo...

A casa n'hem posat (llums de led) i jo estava molt content, tot això de menys consum i més eficiència m'agrada i trobo que és important que la gent faci aquest pas. Però té un gran problema, és una llum molt freda, distant i si hi estas molta estona et ploren els ulls.
Hi he acabat posant uns filtres de llum (dels de cinema, retallats) de color crema al davant mentre penso una manera pels que estan al sostre.Salut, feia temps que no passava per aquí

Eva dijo...

Me n'alegro que hagis tornat a passar-te per aquí de nou!
Sobre les llums, potser el problema està en que vas comprar les bombetes que són blaves i donen una sensació de fredor. N'hi ha que tenen una llum més càlida, segur que et faran molt millor servei.