davies hall



barrils amb art



La destileria Glenfiddich a Escòcia, li ha demanat a l'estudi de disseny Johnson Banks que crees una serie que reflexés el que dura la fusta.
Molt interessants.

segells britànics



Segells que sortiran al gener que commemoraran els 10 icones britànics.
Els trobo molt elegants.

kenzo power

Potser el packaging no és molt innovador, tot i que si que potent, però el concepte és vendre perfum a granel. Han produït una botella de 750 ml que tot i que el cost és elevant, és més econòmic que si compres botelles de 75ml. En perfumeria és un concepte innovador.
La botella ha estat dissenyada per Kenya Hara, i el perfum és de Olivier Polge.

wii + boxeo

Genials per fer els jocs de boxeo de la wiifit!!!!

Forés

Cap de setmana a Forés amb l'Estela i el Joan and Company!!!
A part de passar la nit en la que he passat més fred, va ser un cap de setmana molt relaxadet.
No hi ha molt a explicar ja que vam estar bastant tancadets, però les partides a l'Uno no haurien acabat mai!!!
Gràcies a tots, ens ho vam passar genial.

làmpara

no sé si donarà gaire llum, però m'agrada

xocolata

Si ja ve partida no hi haurà problemes...

icon

m'agrada, m'agrada el joc de volums

creixen dins la caixa


Doncs és un packaging que permet que els bolets creixin dins de la propia caixa, així quan tu els compres encara creixen!!! És perfecte perquè es mantinguin frescos.
Dissenyat a la Design Academy Eindhoven

identifica't

Sempre em trobo amb el problema de saber quin cable és de cada cosa! Genial!!

inka i marc

Doncs aquí estem!!! Per fi va arribar el dia i tot va anar molt bé.
Els nuvis tenien una mica de nervis, però un cop casats no es podien treure el somriure de la cara!
En la foto tota la family a Santa Maria del Mar, mooolt elegants i guapos tots.
Enhorabona als nuvis!!

cata de vins - italians

Començaré dient que fa més o menys 1 any jo no prenia vi, només una mica de blanc, però poquet. I ara, qui ho diria! És que gràcies al curs de cata de vins que vaig fer amb el Javi l'any passat m'hi he aficionat una mica. No sóc cap experta, però si que puc anar distingint alguns olors i sabors.
He incorporat a la part dreta del blog un llistat dels vins que més m'agraden, hi ha una mica de tot, i sobretot us voldria recomanar que donguessiu una oportunitat als rossats, que tenen un preu molt asequible i alguns són realment bons.
Doncs bé, al tema. Ahir vam anar a fer una sessió de cata a la tenda de vins Taula Selecció, que està a prop del carrer de Sants. Els que anem a aquestes sessions sóm antincs alumnes del Santi, que volem seguir tastant vins tot i que el curs ja és va acabar fa uns 6 mesos.
A Taula ens tracten molt bé i fem com sessions monogràfiques, ahir li va tocar als vins italians, així que us comento els que varem tastar.Vi blanc de la part nord-esquerra d'italia. És bastant dens, amb una olor gens afruitada sino més mantecosa. Característic el sabor que té un toc de sals i vegetal.
La meva opinió, no és dolent però no té res especial (jo sóc més dels afruitats)
El defineixen com un vi de taula, però bonet, tot i que deixa una mica de sabor amarg al final.
Té una forta olor a pebre negre i bastant afruitat.
Per tal de poder-lo comercialitzar han fet barreja del raïm típic de la zona (nero de àvola) i Syrah
Vi de la zona de la Toscana, és diu Tre, ja que barreja tres tipus de raïm: Suagiovese (típic de la zona), Cavernet Sauvignon i Merlot.
La barreja és fa per comercialitzar-lo millor, no és pot considerar un vi clàssic de la toscana.
Té un toc de canella en l'aroma.
Per mi el millor de la nit amb mooolta diferencia.
L'olor no és gaire sorprenent, tot i que té tocs de molts aromes, és veu que és un vi més complet.
En boca excelent, té un toc dolç que per mi es deliciós.
No sóc molt fan dels vins negres, però aquest entra sol!
Vi que ha passat 24 mesos en barrica de roble frances, després 12 mesos en botella.
Ja només el color ens denota la seva maduresa, té un color marronós.
De sabor potser és marca massa la fusta i poc la fruita, però està molt bé.
Va quedar en segona posició de la nit, tot i que hi va haver gent que el va preferir a l'anterior.
És un vi que pot durar molts anys i que, en teoria, millora i no perd sabor.

Bé, espero que us agradin els comentaris de vins i us invito a dir-hi la vostra o a recomanar-ne!

girafa

És tan mona, aquesta noia té coses molt dolces.
Us deixo el link de la tenda

oriol guixà

Entrevista amb Oriol Guixà, conseller delegat de La Farga Group de NaciodigitalTV a Vimeo.

Us deixo el link d'un video de l'Oriol Guixà (el meu fantàstic pare) on parla sobre la comarca d'Osona i l'economia.
Una orgullosisima filla!

care

De Gretchen Bergstedt

graduació Alberto

Dissabte vam anar a l'Auditori a veure l'Acte de Graduació de l'Alberto (el germà del Javi). I és que s'ha tret el títol d'Enginyer Tècnic Informàtic a través de la UOC!!!! Enhorabona!!!! El padrí de la promoció va ser el Miquel Calçada i va fer un discurs que va estar bastant bé. L'acte en sí va ser una mica llarg però va valdre la pena. Alberto grácias por una fantástica tarde!!!! Us deixo algunes fotografies així com un video on es veu l'entrega.
L'orgullosa mare i àvia!
La family

yes we can

Avui ens hem despertat amb l'esperada noticia del canvi!
Esperem que cumpleixi les nostres expectatives.

u hydration

És una ilustració però amb tocs de fotografia, com tots els dissenys que m'agraden destaca la seva netedat i senzillesa.
Dissenyat per Moxie Sozo de Colorado

abans i després


Bé, aquí hi ha un clar exemple de reforma de logotip.
M'encanta el canvi, és molt dinàmic!
No sé qui n'és l'autor...

organic

Nét i simple.
La marca és Olivers & Co

làmpara girafa


Simplement moníssima!!!
Leblon-Delienne

pebrots

per fi surten! A veure si no es moren!!! Però mireu que bufó!!!!!

lisboa

Cap de setmana fantàstic! és que tenim uns maridets que no ens els mereixem!
Doncs mira, que pel nostre 30 aniversari ens van preparar una sorpreseta i ens van portar a Lisboa!!!!!!! Oeeeeeeeeeee
La veritat és que no m'imaginava res de res, jo pensava que anava a l'Escala i mira per on...
Va ser un cap de setmana ple:
- grans caminates pels carrers de Lisboa, amb les seves pujades i baixades
- riure i més riure
- sol i núvol, però amb una temperatura fantàstica
- fados cantats per "borrachufes" (com feia la lletra...)
- ginghina ( no sé si s'escriu així)
- moooooltes fotos
- floretes perdudes i retrobades
- mundial guanyat per Hamilton a la última volta
- esmorçars en l'únic bar obert el dia 1 de novembre, però que per mi va ser una de les descobertes del finde
- targetes del transport públic unipersonals i que només serveixen pel metro
- pastissets de "crema"
- retards de vueling
i moltíssimes coses més
De nou, moltes gràcies als dos organitzadors, el Joan i el Javi, i per haver estat una companyia fantàstica en aquest cap de setmana inolvidable, que clausura les celebracions pel meu 30 aniversari!!!!!! El quartet fantàstic
De nou els 4!La floreta perdudaLisboa, impressionant