CROQUETES DE PATATA del llibre La Cocina Turca
(per 6 persones)
1 kg de patates
200 gr de formatge ratllat
2 cullerades de farina
3 ous
2 culleradetes de sal
1/2 culleradeta de pebre
1 1/2 d'oli
Fer bullir les patates (sense pelarles) durant 25-30 min. Escurrir i pelar-les. Fer un puré.
Mentres estiguin calentes, afegir el formatge, la farina, els ous, la sal i el pebre. Barrejar bé i amasar per obtindre una pasta consistent.
Agafar trossos del tamany d'una anou i donar-lis la forma d'un dit. Disposar-los en una safata que tingui farina.
Calentar l'oli en una paella. Fregir les croquetes fins que quedin ven daurades.
Fantàstic i sorprenent aperitiu!!
(per 6 persones)
1 kg de patates
200 gr de formatge ratllat
2 cullerades de farina
3 ous
2 culleradetes de sal
1/2 culleradeta de pebre
1 1/2 d'oli
Fer bullir les patates (sense pelarles) durant 25-30 min. Escurrir i pelar-les. Fer un puré.
Mentres estiguin calentes, afegir el formatge, la farina, els ous, la sal i el pebre. Barrejar bé i amasar per obtindre una pasta consistent.
Agafar trossos del tamany d'una anou i donar-lis la forma d'un dit. Disposar-los en una safata que tingui farina.
Calentar l'oli en una paella. Fregir les croquetes fins que quedin ven daurades.
Fantàstic i sorprenent aperitiu!!
4 comentarios:
tu que vols? matarme d enveja no????
:)
BON DIA WAPA!!!!!!!!!!
INCREIBLES!!!!!
E
m'ha agradat molt aquesta recepta
en prenc nota, aquestes croquetes han de ser molt bones :)
Són molt fàcils de fer i boníssimes! ja em dirás que tal et surten!
Publicar un comentario